Om Digital XBO

 

Digital XBO (DXBO) er en PropTech startup. Vi ble etablert som et resultat av interne prosjekter hos OBOS Block Watne hvor målet var å øke kundetilfredshet hos nyboligkjøpere fra kontraktsignering til overtakelse.

I dag er DXBO et selvstendig selskap, og våre tjenester er i bruk av over 1000 boligkjøpere. Antall brukere er økende da behovet for å tilby tilpasset og gode løsninger for brukere av bygg blir stadig mer aktuelt.

Vi blir like overrasket hver gang potensielle kunder forteller oss om hvor komplisert deres hverdag er med de mange systemer og aktører som skal håndteres. Frustrasjonen over tap av tid og tilhørende negativ påvirkning på lønnsomhet gjør at vi jobber utrettelig med å løse den fragmenterte arbeidsflyten på tvers av systemer i bransjen.

Et typisk byggeprosjekt bruker mange digitale interne løsninger og eksterne tredjepartsløsninger eksempelvis for tilvalg, reklamasjon og forvaltning, drift og vedlikehold. Felles for disse verktøyene er at de ikke snakker sammen, noe som resulterer i manglende kommunikasjon mellom utbyggere, entreprenører og eiere / leietakere - som igjen påvirker informasjonsflyt og lønnsomhet. Vi løser dette ved å integrere med relevante løsninger i markedet slik at våre kunder ikke trenger. Dette gjør at vi tilbyr en oversikt på tvers av byggeprosjekter og innsikt gjennom relevant data fra bransjen.

Takket være innsatsen til teamet vårt ser vi allerede at våre tjenester bidrar til at utbyggere og entreprenører forbedrer arbeidsflyt og styrker kundekommunikasjonen som igjen gir økt lønnsomhet.

Prøv ut våre tjenester kostnadsfritt!

 

Unngå kostbare forsinkelser, manglende kommunikasjon og tap av informasjon

Ingrid Schübeler

Daglig Leder

Ingrid leder DXBO og tilrettelegger for kommunikasjon og forretning i samhandling med aktører i bransjen og systemer, samtidig som hun sikrer et effektivt samarbeid med sitt team.

 

Hun har over 17 års erfaring fra eiendomsbransjen og er utdannet cand. mag fra Universitetet i Oslo og Universität Leipzig, samt en EMM fra Handelshøyskolen BI.

 

Ingrid trives best når hun kombinerer venner, familie og nye kulturer, steder og mat. Følger gjerne nye mattrender, men undervurderer ikke verdien av å prøve ut gode gamle tradisjonelle retter som Smalahove for første gang (eller hva Johan?)

Johan Bronkhorst

Forretningsutvikler

Johan er ansvarlig for å bygge DXBO-visjonen og er involvert i alt fra strategi og finansiering til produktutvikling og salg.

 

Han har sin bakgrunn fra eiendomsbransjen og mer enn tre års erfaring fra startup-bransjen. Johan har en MSc i eiendomsstudier fra University of Cape Town og bruker sin akademiske bakgrunn til å styrke sin profesjonelle erfaring.

 

Grunnleggende nysgjerrig - Johan er energisk og elsker å prøve nye ting. Du kan like gjerne finne han i forsøk på å lære et nytt instrument som å se han svette over grytene i håp om å utvide sin kulinariske horisont.